تحقیق درباره تبريد مواد غذايي

قسمتی از متن فایل دانلودی:

مقدمه

امروزه براي نگهداري كردن و بالابردن ظاهر و طعم مواد غذايي روشهاي مختلف زيادي قابل دسترسي هستند مراحل مواد غذايي و روشهاي نگهداري محصولاتي را بوجود مي آورد كه براي مصرف كنندگان مناسب هستند . مثل محصولاتي كه آماده براي خوردن هستند يا كمترين زمان را براي آماده سازي و طبخ دارند. تركيب اين روشها با شبكه هاي پخش مدرن محصولات فصلي و قابل دسترسي در مغازه هاي بقالي (خواروبار ي) در تمام سال در كل جهان ممكن مي سازد.

همچنين تكنيك هاي نگهداري مواد غذايي مانند فريز كردن و كنسرو كردن نتايج مربوط به تكنولوژي علم جديد مواد غذايي است ، نگهداري و حفظ مواد غذايي (محصولات غذايي) بوسيله انسانها با روش هاي زيادي مثل خشك كردن در آفتاب ، نمك زدن ، دود دادن و تخمير غذا انجام مي شد. سالهاي خيلي قبل اجداد ما از تكنيك هاي سرد كردن و فريز كردن براي نگهداري غذا استفاده مي كردند براي مثال از آب و يخ درياچه هاي يخ زده براي منجمد كردن ماهي و گوشت استفاده مي كردند بطور نمايشي ، تكنولوژي نگهداري مواد غذايي با كشف ميكرو ارگانيسم هاي جديد در قرن 18 توسعه پيدا كرد  و ارزيابي نقش آنها در فساد مواد غذايي را بدنبال داشت. تحقيقات روي تكنولوژي نگهداري مواد غذايي معمولاً به يك يا دو ديدگاه معطوف مي شود. انتخاب شرايطي براي به حداقل رساندن نامرغوبيت فرآورده يا توسعه روشهاي طراحي مهندسي براي مطمئن شدن اينكه شرايط موجود مي تواند با قيمت پايين بدست آيد . در نظريه اخير انتقال گرما معمولاً اهميت زيادي دارد گرما از محصول در طي سرد كردن يا فريز كردن منتقل مي شود و محصول اغلب در دماي ثابت در انجماد نگهداري مي شود. همچنين تاثيرات انتقال رطوبت بويژه تبخير از سطح محصول                        مهم هستند.

برای دانلود کلیک نمایید


آرمان غذايي ,مواد ,كردن ,نگهداري ,تكنولوژي ,فريز ,مواد غذايي ,نگهداري مواد ,فريز كردن ,تكنولوژي نگهداري ,قابل دسترسي ,تحقیق درباره تبريد منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ارزان سرا روژیات دنیای مسابقه بلبرینگ تماس زاویه ایی پشتیبانی فورت شاپ | ثبت تیکت محمد بخشی بهرام مارکت